Karu salavideo lentokentältä – matkalaukkuja heitellään urakalla

Matkailu · Annukka Heikkilä

Lentokentän työntekijät eivät välttämättä aina nauti työstään, mikä on huomattu monta kertaa. Verkossa on levinnyt paljon erilaisia tapauksia, joissa videolle on saatu tallennettua tilanne, jossa matkustajien matkalaukkuja heitellään todella hurjasti.

Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa muusikot saivat taltioitua Virgin Australia -lentöyhtiön työntekijöitä heittelemässä heidän soittimiaan. Nyt LiveLeak on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa lentokentän työntekijät näyttävät yrittävän tosissaan saada matkustajien matkalaukkuja ja niiden sisältöä rikottua.

Videon kuvaaja on saanut salaa napattua Saudi Airlines -lentöyhtiön työntekijät kiinni matkalaukkujen erittäin kovakouraisesta käsittelemisestä. Videolla kaksi Saudi Airlines -lentoyhtiön työntekijää paiskoo matkalaukkuja liukuhihnalle. Miehet käyttävät kunnolla voimaa viskoessaan laukkuja ja niiden iskeytymisestä kuuluukin jokaisella kerralla niin voimakas ääni, että on ihme, jos jotain ei mennyt laukun sisällä rikki.