Selena Gomez märkänä läpikuultavassa asussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Selena Gomez on poplaulaja ja entinen Disney-tähti, joka kuitenkin tunnetaan omaa uraansa paremmin Justin Bieberin ex-tyttöystävänä. Kaksikon myrskyinen suhde on ilmeisesti jo menneiden talvien lumia, ja sittemmin Gomez on yhdistetty esimerkiksi DJ-tähti Zeddiin.

Make up and photography by @byjakebailey

Kuva, jonka Selena Gomez (@selenagomez) julkaisi

Nyt Selena Gomez on noussut otsikoihin jaettuaan seksikkäitä kuvia Instagramissa. Kuvaaja Jake Baileyn ottamisessa otoksissa latinotähti poseeraa uima-altaassa yllään paljastava valkoinen uimapuku.

Selena Gomez julkaisi tuoreimman Stars Dance -albuminsa vuonna 2013. Sittemmin tähti on keskittynyt musiikkiuraansa enemmän näyttelemiseen. Viime vuonna hän esiintyi muun muassa elokuvissa Rudderless ja Behaving Badly.

Backyard sessions wit my boo @byjakebailey – photo by Jake

Kuva, jonka Selena Gomez (@selenagomez) julkaisi