Lihava isoisä jäi autoon jumiin – vatsa esti turvavyön aukeamisen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Auton takapenkille istahtanut isoisä oli laittanut turvavyön ympärilleen matkan ajaksi. Perillä määränpäässä mies huomasi, että vyö oli kiertynyt hänen suuren vatsansa ympärille yllättävän tiukasti. Pian vanhus tajusi, ettei hän päässyt vyöstä enää irti omin avuin.

Perheenjäsenet eivät kyenneet hillitsemään nauruaan huomatessaan, että isoisän vatsa oli niin suuri, ettei vyö meinannut lähteä irti. Yksi perheenjäsenistä kuvasi videolle isoisän pelastusoperaation. Ympärillä hääränneet naiset vitsailivat, että ehkä olisi syytä soittaa pelastuslaitos paikalle auttamaan.

Vaikutti siltä, että isoisästä tapaus ei ollut läheskään yhtä hauska kuin muista. Mies totesi olevansa ahdistunut ja toivoi pääsevänsä vapaaksi. Metro-lehden mukaan perheenjäsenet onnistuivat irroittamaan isoisän vyön puristuksista. Suuresta vatsasta oli koitunut yllättävää harmia ja jatkossa mies on varmasti tarkempi siitä, miten hän laittaa turvavyön päälleen.