Nainen palkkasi strippareita miehensä hautajaisiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hautajaiset ovat tyypillisesti vakavamielisiä tilaisuuksia, jotka etenevät perinteisen kaavan kautta siunauksineen, muistopuheineen ja virsineen. Taiwanista kantautuva uutinen ja Youtube-video kuitenkin osoittavat, että aina näin ei ole.

Taiwanilaisen miehen poismenoa hänen hautajaisiinsa suremaan tulleet ihmiset kokivat epäilemättä vähintäänkin yllätyksen, kun arkun ympärille saapui tanssimaan kaksi nuorta naista. Kyse ei ollut mistä tahansa tanssijoista, vaan vähäpukeisista strippareista. Naiset esittivät eroottisen tanssin Maroon 5 -yhtyeen Moves Like Jagger -kappaleen tahtiin.

Stripparit olivat menehtyneen miehen leskirouvan, rouva Jianin, palkkaamia. Daily Mail -lehden mukaan vaimo tiesi aviomiehellään olleen silmää naiskauneudelle, ja niinpä tämä halusi pitää huolen siitä, että sitä olisi tarjolla myös miehen omissa hautajaisissa.

Taiwanissa on aikaisemminkin nähty hautajaisia, joiden ohjelmanumeroihin on kuulunut eksoottisten tanssijoiden esityksiä. Ensimmäiset vastaavat tapaukset nähtiin 1980-luvulla. Paikallisen mafian vaikutuksella uskotaan olevan osuutta ilmiön leviämiseen.