Tätä naiset ajattelevat treenatessaan – tuntuuko tutulta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet eri yritykset ovat alkaneet tehdä pelkkien tuotteitaan mainostavien televisiomainosten sijaan videoita, joiden tarkoitus on herättää tunteita ja ajatuksia. Kerroimme aiemmin Doven naisiin kohdistetusta kampanjasta, jossa kehotettiin naisia pitämään itseään kauniina.

Nyt Nike kehottaa naisia olemaan luovuttamatta, koska se tuntuu paremmalta. NikeWoman on julkaissut YouTube-kanavallaan ajatuksia herättävän videon, jossa kuullaan treenaavien naisten ajatuksia. Videolla näytetään, mitä salilla käyvät, joogaavat tai juoksevat naiset saattavat ajatella itsestään ja lähellä olevista ihmisistä.

Kun treeni alkaa tuntumaan pahalta, jokainen ajattelee luovuttamista. Periksi antamisen tunne ja omien ajatusten kanssa kamppailu rankan liikuntasuorituksen aikana kuulostaa varmasti monelle tutulta. Naiset eivät kuitenkaan videolla anna periksi ja lopussa kova työ palkitaan. Olo on hyvä, ajatukset omasta itsestään paremmat ja kaikkensa antaminen tuntuu varmasti paremmalta kuin luovuttaminen.

Kuva YouTube