Victoria’s Secret -kaunotar Candice Swanepoel ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Victoria’s Secret -alusvaatejätin mallina tunnettu Candice Swanepoel on valittiin taannoin Max Factor -kosmetiikkavalmistajan uudeksi mainoskasvoksi. Tähti meikattiin kampanjaa varten Marilyn Monroen näköiseksi.

So fresh and so clean clean. Good morning! @themermaidfiles #skincare

Kuva, jonka Candice Swanepoel (@angelcandices) julkaisi

Huippumallit totutaan näkemään kuvissa vahvasti meikattuna tai ainakin photoshopin avulla käsiteltyinä. Nyt Candice Swanepoel on kuitenkin jakanut Instagram-tilillään meikittömän selfien, todistaen olevansa upea näky myös au naturel -lookissa.

Mooi Riverillä Etelä-Afrikassa syntynyt Candice omaa hollantilaisia sukujuuria. 15-vuotiaana hänet löydettiin mallitöihin, jonka jälkeen ura on noussut tasaisesti. Vuonna 2010 Swanepoelista tuli Victorian enkeli, vaikka hän on työskennellyt merkille jo vuodesta 2007 lähtien.