Ben & Jerry’s lanseeraa oman oluen – nimi kohdallaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ben & Jerry’s on noussut muutaman vuoden aikana yhdeksi maailman tunnetuimmista jäätelömerkeistä. Yhdysvaltalaisen yhtiön tarttuvilla nimillä varustettuja tuotteita löytyy nykyään myös useimpien suomalaiskauppojen pakastealtaista.

Nyt Ben & Jerry’s on suunnittelemassa hieman yllättävää aluevaltausta. Jäätelöfirma on nimittäin lyöttäytynyt yhteen New Belgium Brewing -panimon kanssa lanseeratakseen Salted Caramel Brownie Brown Ale -oluen.

Kuten nimi antaa ymmärtää, pitäisi ruskean ale-oluen maistua suolaiselta karamellilta ja brownie-leivoksilta. Kyseessä ei kuitenkaan suinkaan ole mikään lasten virvoitusjuoma, sillä alkoholia oluessa on 6,3%.

Oluen tuottoja lahjoitetaan ammattilaislumilautailija Jeremy Jonesin perustamalle, ilmastonmuutosta vastaan kampanjoivalle Protect Our Winters -järjestölle. Salted Caramel Brownie Brown Ale saapuu kauppojen hyllyille syksyllä 2015.