Koira koukussa internetin koiravideoihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tietokoneet ja erilaiset tabletit ovat auttaneet varmasti monia vanhempia jossain määrin vahtimaan lapsiaan. Internetistä löytyy lapsille paljon piirrettyjä ja animaatioelokuvia, joiden parissa lapset viihtyvät usein jopa liiankin hyvin.

YouTubeen on ladattu hauska video Steve-nimisestä koirasta, joka viihtyy myös erittäin hyvin iPadinsa parissa. Steve katselee omistajansa kuvaamalla videolla koiravideoita tabletilta katse täysin nauliintuneena näyttöön. Välillä Steve hämmästelee näkemäänsä, liikuttelee päätään ja on kiinnostunut siitä, mitä seuraavaksi mahtaa tapahtua.

Aiemmin Steve on katsonut erilaisia videoita tietokoneelta, mutta nykyään se on siirtynyt hieman modernimpaan teknologiaan. Steve on koukussa koiravideoihin ja viihtyy videon mukaan niiden parissa keskittyneesti pidempiäkin aikoja.