Koira pelastettiin hukkumiselta – pelastushelikopteri lennätti turvaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Epäonninen hännänheiluttaja oli jäänyt veden saartamaksi Los Angelesissa. Ukonilmaa pelästynyt koira oli ajautunut tulvivan joen rantaan ja joutunut veteen. Sivulliset olivat huomanneet koiran vedessä ja soittaneet pelastuslaitoksen paikalle.

Avutonta koiraa saapui auttamaan pelastushelikopteri. Yksi palomiehistä lennätettiin koiran luo ja laskettiin vaijerilla alas koiran viereen. Palomies onnistui saamaan koiran syliinsä ja pian he olivat turvallisesti rannalla.

Sivulliset kuvasivat uhkarohkean pelastusoperaation videolle. Koiran omistajasta ei ollut tietoa, joten koira toimitettiin läheiseen löytöeläinkotiin toipumaan koettelemuksestaan. Metro-lehden mukaan koiralla oli pelastettaessa kaulapanta, joka viittaisi siihen, että koiralla on omistaja.

Sekarotuisella karvakuonolla ei ollut mikrosirua, joten omistajaa ei ole vielä tavoitettu. Eläinlääkäri pitää todennäköisenä sitä, että koira oli pelästynyt ukonilmaa ja karannut omistajaltaan. Toivottavasti epäonninen haukku löytää pian takaisin oikean omistajansa luokse.