Mies yritti ratkaista lutikkaongelman – karmaiseva seuraus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Newyorkilainen autonomistaja oli huomannut, että autonpenkeissä asusteli lutikoita. Eräänä päivänä miehellä meni hermot luteita kuhiseviin penkkeihin ja hän päätti tehdä asialle jotain. Kuski kaahasi Long Islandilla sijaitsevan ostoskeskuksen parkkipaikalle ja kaatoi auton penkit täyteen alkoholia.

Hetken tuuletuksen ja kuivattelun jälkeen mies hyppäsi auton rattiin ja sytytti savukkeen. Alkoholissa muhineet penkit saivat tarvittavan kipinän ja auto roihahti tuleen. Massiivinen tulipallo peitti auton, eikä mies ehtinyt liekkien alta ajoissa pois.

Sivulliset soittivat pelastuslaitoksen paikalle ja palovammoja saanut autonomistaja kiidätettiin sairaalaan. Mirror-lehden mukaan tulipalo levisi autosta myös kahteen muuhun parkkipaikalla olleeseen henkilöautoon. Autosta ei jäänyt miehen lutikkaprojektin seurauksena jäljelle kuin kasa tuhkaa. Autonomistaja onneksi tulee selviämään vakavista palovammoista huolimatta hengissä.