Näin Venäjällä hinataan autoa – vähemmästäkin leuka loksahtaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Autonomistajan ajoneuvo oli hyytynyt kesken matkanteon Venäjällä. Kyydissä olleet nuoret miehet eivät olleet jääneet neuvottomiksi vaan keksivät tavan, jossa auto saataisiin määränpäähän. Yksi kavereista istahti auton peräkonttiin pitelemään autonrengasta kädessään.

Paikalle sattunut autoilija alkoi työntää hyytynyttä ajoneuvoa. Moottoritiellä sattunut tilanne on kuvattu videolle ja se on julkaistu netissä. Miehet naureskelivat erikoiselle hinaustyylilleen ja he olivat selvästi innoissaan luovasta tekniikastaan.

Miehet suhtautuivat huolettomasti erikoiseen kokeiluunsa ja totesivat sen toimivan. Suomessa vastaavanlaista kokeilua ei seurattaisi vierestä yhtä kevyin mielin. Nämä miehet saisivat varmasti tuntuvat sakot ja menettäisivät ajolupansa.