Nokkasiilinpoikanen pelastettiin kadulta – söpöyden huippu

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Sydneyssä sijaitseva Taronga Zoo -eläintarha on saanut uuden suloisen asukin. Orvoksi jäänyt nokkasiilinpoikanen oli löytynyt jalkakäytävältä ja se oli tuotu eläintarhaan hoidettavaksi. Pieni siilinpoikanen olisi menehtynyt luonnossa ilman huolenpitoa.

Yksi eläintarhan hoitajista on ryhtynyt siilille keinoemoksi. Pientä söpöä nokkasiilinpoikasta pitää ruokkia säännöllisesti ja sen ruumiinlämpöä täytyy tarkkailla. Hoitajat epäilevät, että syystä tai toisesta pienokainen on pudonnut nokkasiiliemonsa pussista kesken matkan.

Nokkasiilinpoikanen tuntee olonsa turvalliseksi pimeässä pussissa, jollaisessa sen emo sitä kantaisi. Keinoemo pitää huolen siitä, että pienokaisella on mahdollisimman hyvät ja luonnolliset oltavat ja kuljettaa poikasta mukanaan lämpölaukussa. Piikitön nokkasiilinpoikanen on kasvavassa iässä ja kuten suloiselta videolta näkyy, poikaselle maistuu ruoka erinomaisesti.