Opiskelija juoksee maratonin kiveksiksi pukeutuneena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Portsmouthin yliopistossa opiskeleva Jack Woodward on herättänyt huomiota internetissä ilmoitettuaan aikovansa juosta Lontoon maratonin jättimäisiksi kiveksiksi pukeutuneena. Kyseessä ei kuitenkaan ole pelkkä nuoren miehen humoristinen tempaus.

Jack Woodwardin ystävä Rob Harris menehtyi viime vuonna kivessyöpään. 21-vuotias Rob oli tiennyt kuollessaan sairaudestaan vasta kuukauden ajan. Jack toivoo nostavansa teollaan ihmisten tietoisuutta kivessyöpää kohtaan ja keräävänsä rahaa sen vastaiseen työhön.

Tempauksella kerätyt rahat lahjoitetaan Male Cancer Awareness -kampanjalle. Jackin kivespussipuku esittää kampanjan Mr. Testicles, eli Herra Kivekset -nimistä maskottia. Lähes 42 kilometrin pituinen Lontoon maratoni järjestetään tänä vuonna 26. huhtikuuta.