Vanhus solvasi pariskuntaa junassa – nuoren naisen reaktiota ylistetään netissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuori Stacey Eden -niminen nainen on saanut mediassa paljon kiitosta siitä, että hän nousi junassa rasistista käytöstä vastaan. Eden kuuli, miten yksi matkustaja puhui alentavasti muslimipariskunnalle ja päätti puuttua siihen välittömästi.

Stacey Eden kuvasi puhelimellaan tilanteen, jossa hän meni keskeyttämään junassa matkustavan vanhan naisen rasistiset puheet muslimipariskuntaa kohtaan. Vanha nainen puhui todella alentavaan sävyyn pariskunnalle ja laittoi heidän syykseen kaiken pahan, mitä on nähnyt tai kuullut uutisissa tai Facebookissa muslimeista kerrottavan.

Eden meni hämmentyneen pariskunnan avuksi puolustamaan heitä ja koitti puhua vanhalle naiselle järkeä päähän. Vanhempi nainen myös ihmetteli, miksi musliminainen pukeutuu hijabiksi kutsuttuun peittävään huiviin, mikä sai Edenin raivostumaan entisestään.