Golfkärry kaahasi ilman kuljettajaa – vaaratilanne videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Opiskelijat kuvasivat videolle omituisen näyn koulunsa kampusalueella. He näkivät ulkona ison golfkärryn ja olivat ihmetelleet, miksi se ajaa ympyrää. Vasta parin kierroksen jälkeen videon kuvannut poika oli huomannut, että ajoneuvossa ei ollut kuljettajaa sisällä.

Golfkärry ajaa ilman kuljettajaa pientä kehää ja opiskelijat ihmettelevätkin, miten se on voinut mennä tähän tilaan. He epäilevät huvittuneena, että joku on ajanut sillä ja päättänyt jättää kärryn oman onnensa nojaan paeten paikalta, kun kärryyn on tullut vika.

Golfkärry pyörii ympyrää melko kovaa vauhtia ja näyttää todella vaaralliselta. Kampuspoliisi saa lopulta kärryn kiinni ja sammuttaa sen päästessään kyytiin. Kärryn viereisestä parkkihallin ovesta tulee jatkuvasti ulos autoja, minkä vuoksi tilanne olisikin voinut kehittyä vielä pahemmaksi golfkärryn vaihtaessa yllättäin suuntaa. Onneksi kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut.