Kohuvideo leviää: Rihanna kiinni kokaiinin käytöstä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna nousi taannoin otsikoihin, kun teksasilainen räppäri Just Brittany väitti laulajan tuoreen Bitch Better Have My Money -hitin olevan kopio hänen kappaleestaan. Nyt barbadoslainen tähti on toisenlaisen kohun keskiössä.

Internetissä on levinnyt video, jolla Rihannan väitetään nauttivan kokaiinia. Videolla ystäviensä kanssa juhlivalla tähdellä näyttää olevan pillin kaltainen esine kädessään, ja myöhemmin hän hieraisee nenäänsä epäilyttävällä tavalla.

Monet uskovat laulajan nauttineen tilanteessa kokaiinia pillillä. Rihanna kiisti nopeasti kokaiiniin liittyvät väitteet Instagramissa. Laulajan itsensä mukaan videolla nähtävä pilli on todellisuudessa jointti, eli kannabissavuke, jota hän videolla käärii.