13 kotien pelottavinta asiaa – näitä ihmiset kammoksuvat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vaikka oma koti on monelle maailman turvallisin paikka, saattaa tästä rauhallisesta turvasatamasta löytyä asioita tai esineitä, jotka ajoittain muuttuvat pelottaviksi. Metro-lehti on julkaissut verkossa listan pelottavimmista asioista, joita kodeista yleensä löytyy.

Nämä asiat eivät välttämättä normaaleina arkipäivinä hetkauta asukkaita, mutta pelon hetkellä ne voivat saada niskavillat nousemaan pystyyn. Etenkin kauhuelokuvien katsomisen jälkeen, katseet usein välttelevät näitä esineitä ja asioita. Pimeänä koti-iltana nämä asiat saattavat saada mielikuvituksen laukkaamaan pelottavalla tavalla:

1. Nuket

2. Kellari tai ullakko

3. Ouija-spritismilauta

4. Kylpyhuoneen peili

5. Synkät muotokuvataulut

9. Ränsistynyt tai vanhanaikainen keittiö

10. Pitkä ja pimeä käytävä

11. Leluarkku

12. Varjot

13. Natiseva lattia tai narisevat ovien saranat