Justin Bieberin ja Ariana Granden kotivideo päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber on tehnyt viimeaikoina monia yllätysesiintymisiä Ariana Granden keikoilla. Los Angelesin Forumilla järjestetyssä konsertissa Bieber ja Grande olivat melko läheisissäkin tunnelmissa, mistä laulajattaren poikaystävä ei ollut ollenkaan mielissään.

Bieber ja Grande ovat ilmeisesti ystävystyneet yhteisien esiintymisien myötä ja viettävät myös vapaa-aikaansa yhdessä. Nyt YouTubeen on julkaistu hauska video, jonka Bieber ja Grande ovat muiden ystäviensä kanssa kuvanneet.

Video on kuvanlaadusta päätellen tehty suurimmaksi osaksi tietokoneen omalla kameralla, johon tähtöset ystävineen ovat hassutelleet. He laulavat videolla Carly Rae Jepsenin I Really Like You -kappaleen tahtiin. Bieber ja Grande näyttävät viihtyvän erittäin hyvin yhdessä ja video saa varmasti katsojankin hyvälle mielelle.