Historian tyytyväisin koe-eläin? Koira testasi vauvanistuinta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Raskaanaoleva lemmikinomistaja oli saanut lahjaksi tulevalle perheenjäsenelle tarkoitetun istuimen. Värisevä ja keinuva istuin oli herättänyt koiran mielenkiinnon ja se oli tutkaillut sitä innokkaasti. Omistaja nosti koiransa siihen makaamaan riemastuttavin tuloksin.

Emännän kuvaaman kotivideon perusteella koira oli vaipunut euforiseen tilaan tuolissa. Se makasi siinä rentona vilkuillen ympäriinsä. Värinä ja varovainen keinuminen oli saanut sen yllätyksellisen rentoon tilaan.

Istuimen testaaminen tuotti hyviä tuloksia ja perhe voi ottaa sen hyvillä mielin käyttöön. Tuolia testannut perheenjäsen oli antanut hyväksyntänsä tuotteelle. Koiran tyytyväisestä ilmeestä päätellen se varmasti toivoi saavansa samanlaisen tuolin itselleen. Karvakuono oli silminnähden iloinen ryhdyttyään kokelaaksi tuolitestiin.