Näin vaikeaa sängyn petaaminen on kissaperheissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Arkisilta ja tavallisilta vaikuttavat jokapäiväiset askareet voivat tuntua muille itsestäänselvyyksiltä. Tarina voi kuitenkin olla täysin toinen sellaisilla ihmisillä, jotka omistavat lemmikkejä.

Lemmikit saattavat nähdä asiat hieman eri valossa ja nähdä kaikessa mahdollisuuden leikkiin. Cole ja Marmalade -nimiset kissat omistava mies on julkaissut hauskan videon YouTube-tilillään, missä hän näyttää, miten vaikeaa sängyn petaaminen kahden kissan omistajana voi olla. Hän yrittää monta kertaa laittaa lakanaa sängylle, mutta aina sen alle tai päälle livahtaa kissa.

Mies kertoo videonsa kuvauksessa, että elämä kissojen kanssa on välillä vaativaa, mutta ainakin ne saavat hänet nauramaan. Tämä sängyn petaamisoperaatio oli vienyt mieheltä yhteensä 45 minuuttia, kun miehellä ei ollut sydäntä häätää leikkisiä kissoja pois makuuhuoneesta petaamisen ajaksi.