Nerokas vinkki perunan kuorimiseen – ei ole koskaan ollut helpompaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet kotikokit ovat varmasti samaa mieltä siitä, että perunoiden kuoriminen on yksi kokkaamisen epämukavimmista osuuksista. Arkinen ahertaja Dave Hax on löytänyt nerokkaan ratkaisun tähän ongelmaan, jonka ansiosta kuoriminen ei tule koskaan olemaan helpompaa.

Dave on julkaissut Youtube-kanavallaan vinkkivideon liittyen perunoiden kuorimiseen. Mies opastaa videolla, että ennen perunoiden keittämistä kuoreen kannattaa tehdä viilto. Dave teki perunoihin ympäri kulkevan viillon ja asetteli ne kattilaan kiehumaan.

Kiehumisen jälkeen vinkkimestari huuhteli perunat pikaisesti kylmässä vedessä. Sen jälkeen hän otti perunoista kuoret pois. Kuori lähti perunasta pelkkien sormien avulla. Nerokasta vinkkiä on jaettu ahkerasti sosiaalisessa mediassa ja alle viikko sitten lisätty video on kerännyt yli 2 miljoonaa katselukertaa. Tämä vinkki on syytä laittaa jakoon, sillä vain harvat kokit pitävät perunan kuorimista mielekkäänä puuhana.