Pikkuvauva ja suuri dobermanni – melkoinen pari yhdessä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheen uusin tulokas oli saanut dobermannin suojeluvietin heräämään. Hännänheiluttaja ei malttanut pysyä vauvasta erossa, vaan se suojeli, vartioi ja huolehti pienokaisesta taukoamatta. Perheenisä on kuvannut koiransa puuhastelut kotivideolle.

Videolta käy ilmi, että lapsukaisen ruokailuhetken päättymistä seurasi huolellinen ruoantähteiden puhdistus. Dobermanni alkoi nuoleskella vauvan käsiä ja sen jälkeen se siirtyi pienokaisen kasvoihin. Karvakuonon kieli oli niin suuri, että se peitti melkein kokonaan lapsen kasvot.

Vauvaa ei näyttänyt haittaavan se, että koira huolehti sen puhtaanapidosta. Isä sen sijaan pyysi koiraa hillitsemään itsensä, sillä se oli jo tehnyt tehtävänsä tarpeeksi huolellisesti. Tällä lapsukaisella on erityisen taitava huolehtija perheessä. Koiransa ansiosta vanhemmatkin voivat varmasti luottaa siihen, että kotona on aina silmäpari vartioimassa vauvaa taukoamatta.