Näin Real Madridin jalkapallotähdet rentoutuvat – hulppeat olosuhteet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isojen jalkapallojoukkueiden tähtipelaajista pidetään todella hyvää huolta. Jalkapallossa liikkuu isot rahat ja joukkueita kuin myös yksittäisiä pelaajiakin sponsoroidaan kansainvälisten huippumerkkien ja isojen yritysten toimesta.

Yksi isoista sponsoreista on Adidas, joka on nyt kuvannut YouTube-kanavalleen Real Madrid -joukkueen La Residencia -nimistä rakennusta, jossa pelaajat rentoutuvat hulppeissa olosuhteissa treenien välissä. La Residencia on pelaajille avoinna vuorokauden ympäri ja pelaajien viihtyvyydestä ja rentoutumismahdollisuuksista onkin pidetty erinomaista huolta.

Rakennuksessa on kaikille omat huoneet, joiden ovet avautuvat heille vain sormenjälkitunnistimen avulla. Pelaajilla on isot parvekkeet, mahtavat näköalat ja jopa omat personoidut televisiot, joihin tulee päälle laitettaessa pelaajan oma kuva.