Ariana Grande lauloi Whitney Houstonia – aiheutti kylmät väreitä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen poptähti Ariana Grande on tällä hetkellä Honeymoon Tour -nimisellä kiertueella. Esiintyessään Inglewoodissa Kaliforniassa 8. huhtikuuta nainen yllätti yleisön täysin kutsumalla lavalle yllätysvieraan.

Ariana Grande istuutui flyygelin päälle ja esitteli lavalle nousevan vieraan, joka on todella arvostettu muusikko, tuottaja ja lauluntekijäkonkari David Foster. Grande ja Foster esittivät yhdessä Whitney Houstonin kappaleen I Have Nothing ja esitys poikkesi luultavasti naisen omista esityksista melko paljon ja virkisti erilaisuudellaan.

Grande lauloi Fosterin säestyksellä ja esitys oli virheettömän upea. Pienestä koostaan huolimatta laulajattaresta kumpuaa todella vahva ääni, joka pääsi isossa kappaleessa kunnolla esille. Grande kertoi ennen esityksen alkua jännittävänsä, mutta itse esityksestä se ei käynyt ilmi millään tavalla vaan hän veti kappaleen kunnialla alusta loppuun saakka.