Hervoton tulos! Koiratrimmaaja ymmärsi tilauksen väärin – isäntä oli tikahtua nauruun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset päivittävät välillä hiustyylejään istuutumalla parturikampaajan tuoliin. Jotkut kissojen ja koirien omistajat pitävät myös lemmikkiensä turkin trimmauttamisesta johonkin hauskaan malliin. Eräs mies pyysi koiransa trimmaajaa tekemään koiran turkista leijonatyylisen.

Tilauksen lopputulos taisi kuitenkin yllättää miehen toden teolla. YouTubeen on julkaistu hauska video, jossa mies esittelee koiraansa. Koira näyttää ihan tavalliselta kunnes se kääntyy ja totuus katsojalle paljastuu. Koiran takaosa keskiselästä lähtien on trimmattu täysin paljaaksi ja karvoitus alkaa uudelleen vasta hännästä.

Mies seuraa koiraansa videolla eikä pysty pidättelemään nauruaan. Koira itsekin varmasti ymmärtää, että joku hänessä on nyt vialla. Koiran karvoituksesta on miehelle iloa varmasti vielä pidemmäksikin aikaa.