Jalankulkijan sekopäinen tempaus – ei väistänyt kuorma-autoa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Itäeurooppalaisen autonkuljettajan kojelautakameraan on taltioitunut kauhistuttava tilanne. Vilkkaalle autotielle ilmestyi jalankulkija, joka määrätietoisesti ylitti tietä erikoisen uhkarohkealla asenteella. Videolla näkyy, kuinka jalankulkija on vähällä jäädä kuorma-auton yliajamaksi.

Autotiellä kaasutteli kuorma-auto, joka selvästi yritti ehtiä risteyksen yli ennen valojen vaihtumista. Jalankulkija oli ilmeisesti ottanut varaslähdön ja lähtenyt ylittämään tietä ennen kuin valot vaihtuivat jalankulkijoille vihreäksi. Järkyttävästä tilanteesta huolimatta jalankulkija ei värähtänytkään vaan jatkoi matkaansa kuorma-auton eteen.

Autoilija väisti viime hetkellä ja törmäsi pysähdyksissä olleeseen linja-autoon. Jalankulkija ei piitannut aiheuttamastaan kolarista vaan jatkoi tyynen rauhallisesti matkaansa tien yli. Itsepäinen jalankulkija oli ennemmin valmis jäämään auton alle kuin väistämään. Onneksi tässä tapauksessa, kukaan ei päässyt hengestään.