Koiran taidot vailla vertaa – käsittelee palloa kuin ihminen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tennispalloista hullaantunut hännänheiluttaja oli asettunut selälleen makaamaan nauttiakseen suosikkilelustaan. Huvittunut omistaja kuvasi videolle koiransa hassuttelun pallon kanssa. Karvakuonon ilme kertoi, että pallot olivat lähellä sen sydäntä.

Tennispallo oli saanut koiran hurmioon ja se tuijotti sitä hullunkurinen kiilto silmissään. Koira asetteli pallon tassujensa väliin ja nosteli sitä ylös alas kuononsa edessä. Karvakuono käsitteli palloa aivan kuin sillä olisi ollut tassujen sijaan kädet.

Maassa makaava koira oli kuin pikkulapsi, joka näki ensimmäistä kertaa elämässään jotain kiinnostavaa. Hännänheiluttajasta kuvattu video kiteyttää koiran suhtautumisen palloihin. Ilmeisesti mikään tässä maailmassa ei ole yhtä mielenkiintoista kuin tennispallot.