Jake Gyllenhaal hurjassa roolissa – Southpaw-elokuvan traileri julki

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Jake Gyllenhaal sai taannoin kohun aikaan suurella muodonmuutoksellaan. Stara uutisoi miehen kunnianhimoisesta kuntoprojektista, jonka aikana mies treenasi itsensä valtavaksi lihaskimpuksi rooliaan varten elokuvassa Southpaw.

Elokuvaan valmistautuminen vaati veronsa miehen elämästä, sillä miehen pitkäaikainen tyttöystävänsä jätti hänet elokuvaprojektin alettua. Daily Mail -lehden mukaan miehen omistauminen roolille koitui hänen parisuhteensa kohtaloksi muun muassa yhteisen ajanpuutteen vuoksi.

Miehen elämäntapa koki muutoksen ja mies joutui omaksumaan tarkan ruokavalion ja vaativan treenirytmin. Rankka kuntokuuri vaikutti varmasti myös miehen mielialaan eikä tyttöystävä enää kestänyt valtavaa muutosta. Southpaw-elokuvan ohjaaja on ollut näyttelijän omistautumisesta otettu ja hän on kehunut Gyllenhaalin suoritusta elokuvassa.

Nyt ensi-iltaa odottaville on tarjoutunut mahdollisuus saada esimakua paljon puhutusta Southpaw-elokuvasta. Elokuvan traileri julkaisiin äskettäin elokuvayhtiön sivuilla ja Youtubessa. Jake Gyllenhaalin roolihahmot Nightcrawler-elokuvassa ja Southpaw-elokuvassa ovat ulkonäöllisesti kuin yö ja päivä.