Tässäkö historian coolein kättely? Ainakin yksi pisimmistä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Erikoiset tervehtimistavat ovat olleet ystävysten, seurojen ja yhteisöjen suosiossa pitkään. Salaisilla ystävyyskättelyillä voi ilmaista toiselle kuuluvansa tarkkaan valikoituun sisäpiiriin. Niinpä monien kaverusten kesken omaperäiset kättelytavat ovat suosittuja.

Parhaat kaverukset ovat tehneet aiheeseen liittyvän videon ja esitelleet erikoisen kättelynsä Youtubessa. Kaksikko on kehitellyt ja harjoitellut uskomattoman monipuolisen ja pitkäkestoisen ystävyyskättelyn. Nämä kaverukset tervehtivät toisiaan koomisen näyttävällä tavalla.

Olisi huvittavaa tietää, kuinka usein tämä kaksikko tervehtii toisiaan ystävyyskättelyllä. Ratkiriemukkaalla videolla miehet ”törmäsivät” toisiinsa puistossa ja suorittivat ystävyyskättelyn ennen kuulumisten vaihtoa. Tähän suoritukseen ei monen kärsivällisyys riittäisi.