Väsynyt koira ei pienestä hetkahda – päähän sulkeutuva ovi ei häiritse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimet ovat todella suloisia nukkuessaan ja usein ne torkahtelevatkin hauskoihin asentoihin. Nyt YouTubeen on julkaistu huvittava video koirasta, joka on nukahtanut hieman epämiellyttävältä näyttävään paikkaan.

Nainen kuvasi koiraansa, kun se yritti ottaa nokosia lattialla. Koiran valitsema makuupaikka oli hieman erikoinen, sillä se oli päättänyt laittaa päänsä ulos koiranluukusta. Tämän perheen talossa koiranluukku toimii ovella, joka avautuu ja sulkeutuu automaattisesti.

Koira torkkuu videolla todella väsyneen näköisenä lattialla pää koiranluukun ulkopuolella. Koira ei häiriinny edes siitä, että ovi yrittää sulkeutua koko ajan ja kopauttaa kerta toisensa jälkeen koiraa päähän. Se yrittää sinnikkäästi jatkaa uniaan huonosta paikkavalinnasta huolimatta.