Autoilija väisti tiellä kävellyttä sorsaa – ikävät seuraukset

Ohhoh! · Stara.fi

Moottoritiellä kaahaillut autonkuljettaja havahtui tietä ylittävään sorsaan. Kuljettaja teki äkkiliikkeen väistääkseen sorsaa ja sen seurauksena auto lensi tien reunaan katolleen. Onnettomuudessa sorsa sai surmansa ja auto romuttui.

Britannian tieturvallisuusvirasto on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan onnettomuudesta. Sen tarkoituksena on muistuttaa autonkuljettajia siitä, miten vastaavissa tilanteissa tulisi toimia. Liikenteessä kannattaa noudattaa aina varovaisuutta, sillä valitettavan usein eläimet eksyvät tielle.

Tässä tapauksessa kuljettajalla ei ollut tarpeeksi aikaa reagoida tilanteeseen, joten oikea tapa olisi ollut äkkiliikkeiden välttäminen. Tieturvallisuusvirasto muistuttaa, että moottoritiellä tehdyt äkkiliikkeet ovat vaarallisia ja voivat koitua monen ihmisen kohtaloksi. Sorsan väistäminen olisi saattanut vaatia kuljettajan hengen. Tässä tapauksessa kuljettaja selvisi rytäkästä lievällä loukkaantumisella.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.