Hulvaton väärinkäsitys pikkupojan pyynnöstä: ”Saanko silittää…”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eläinrakas pikkupoika oli kiinnostunut naapurinsa hankkimista lemmikeistä. Eräänä päivänä pikkumies ilmestyi naapurin oven taakse ja esitti miehelle erikoisen pyynnön. Mies kuvasi pienen pojan pyynnön videolle, sillä hän arveli, että poika haluaisi tulla leikkimään lemmikkien kanssa.

Oven takana seisova poika kysyi reippaalla äänellä mieheltä erikoisen kysymyksen. Hän nimittäin kysyi mieheltä: ”Saanko silittää tisuja?”. Mies naurahti kovaan ääneen ja kysyi:”Anteeksi mitä? Tisujako?”. Sitten poika osoitti miehen jalan vieressä kiehnäävää kissaa.

Mies totesi siihen: ”Jaa, haluat silittää kisuja? Kyllä se käy”. Pojan sanoista syntynyt väärinkäsitys on ratkiriemukasta katsottavaa. Ehkäpä jonain päivänä naapurin pojalle selviää, mitä eroa on tisuilla ja kisuilla.