Hylätty koira etsi viisi vuotta kotia: ”Miksei kukaan halua minua?”

Viihdeuutiset · Annika Kela

North Fork Animal Wlfare League -löytöeläinkodissa oli vuosien päivät asustellut kiltti ja ystävällinen koira nimeltä Chester. Kuusivuotias hännänheiluttaja oli sekarotuinen, mutta vahvat piirteet viittasivat siihen, että koira oli rodultaan osittain pitbull.

Chesterin lempeys oli hurmannut löytöeläinkodin hoitajat, mutta kukaan adoptoivista perheistä ei ollut harkinnut sitä uudeksi perheenjäseneksi. Vuodet vierähtivät ja hoitajat alkoivat olla koiran kohtalosta huolissaan. Löytöeläinkodin hoitajat päättivät ryhtyä kampanjoimaan Chesterin uuden kodin löytymisen puolesta. Sosiaalinen media oli heidän valitsemansa kanava asiasta tiedottamiseen.

Löytöeläinkodin some-sivuilla julkaistiin kuva surullisen näköisestä Chesteristä, joka piteli tassunsa alla kylttiä. Pahvisessa kyltissä luki ”Miksei kukaan halua minua? Olen odottanut viisi vuotta. Löytöeläinkodissa kaikki aina kehuvat kuinka hyvä poika minä olen, mutta silti kukaan ei ole halunnut adoptoida minua.

Lupaan olla hyvä ja rakastava uutta perhettäni kohtaan. Toivoisin, että sinä voisit tarjota minulle kodin. Istun täällä ja odotan saapumistasi. Terveisin, Chester”. Kuvan julkaisemisen jälkeen löytöeläinkodin puhelin alkoi soida taukoamatta. Chesteriä koskevia adoptiohakemuksia ja tiedusteluja alkoi tulvia hoitajien sähköposteihin.

Hoitajat olivat asiasta riemuissaan, sillä nyt heillä olisi paljon hyviä vaihtoehtoja, joista valita Chesterille paras mahdollinen koti. Koira pääsi lopulta nelihenkiseen perheeseen. Kodin löytyminen oli Chesterille ja sen hoitajille koskettava ja onnellinen päivä.