Facebook bannasi Jounin Kaupan: ”Kukkahattutätien maa on tullut hulluksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äkäslompolossa sijaitseva Jounin Kauppa on tunnettu sosiaalisessa mediassa erityisesti arvonnoistaan ja tempauksistaan. Yrittäjä Sampo Kaulasen kätten tuloksia on ihasteltu laajalti, sillä kaupalla on Facebookissa jo huikeat 230.000 fania.

Viikonloppuna Facebookin ja Jounin Kaupan yhteistyöhön tuli kuitenkin ryppy, kun Kaulanen julkaisi tykkäyskisan, joka oli sisällöltään yhteisömedialle liian rohkea. Kauppias julkaisi nimittäin ryhmässä valokuvan, jossa hänen sukupuolielimiään peitti villakudos. Kuvatekstissä Kaulanen kirjoitti ”Jos 80 000 tykkää tästä kuvasta niin esiinnyn seuraavassa tapahtumassa kuvan asuste päällä ja lahjoitan esiintymispalkkion kivessyöpätutkimukseen”.

– Pittää kattoa, ettei nuita ”slaikkakuvia” voi enään laittaa. Eriarvoisessa asemassa näköjää jätkät. Kyllä fitness-mimmit saa narubiksujen kanssa olla, mut heti kun on lerssi niin pam, Sampo Kaulanen kommentoi tapausta Staralle.

Joku Facebook-käyttäjä teki mitä ilmeisimmin kuvasta ilmiannon Facebookille, minkä seurauksena yhteisöpalvelu päätteli kuvan olevan sääntöjensä vastainen ja rangaistuksena bannasi Jounin Kaupan palvelusta vuorokaudeksi. Kaulasen mukaan kuvan julkaisusta rangaistukseen kului vain noin 15 minuuttia.

– Oikeestaan täytyy kiittää sitä ilmiantajaa ja voisin tarjota nisukahvit, koska son pääasia kuitenki, että nimi on oikein paperissa.

– Tämä kukkahattutätien maa on aivan tullut hulluksi, Kaulanen totesi.