Kolmijalkainen kilpikonna sai jalkaproteesin – menoa ei estä mikään!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lemmikinomistaja oli nähnyt paikallisessa löytöeläinkodissa kolmijalkaisen kilpikonnan. Pitkän harkinnan jälkeen hän päätti antaa sille uuden kodin ja adoptoi lemmikin itselleen. Pohtiessaan ratkaisua kilpikonnansa vaivalloiselle liikkumistyylille hän keksi nerokkaan idean.

Omistaja asensi kilpikonnan kilpeen pienen pyörän, jonka ansiosta eläin kykenisi jälleen liikkumaan. Omistaja ei varmastikaan olisi osannut arvata, kuinka vauhdikas kilpikonnasta tuli uuden proteesin ansiosta.

Perheenjäsenet ovat kuvanneet videon urheasta kilpikonnastaan, joka liikkui pihalla ongelmitta. Erikoisen jalkaproteesin ansiosta se on varmasti korttelin nopein kilpikonna. Pienen eläimen kilpi oli koristeltu sinisillä varoitustarroilla, ettei se jäisi kenenkään alle. Kovia kärsinyt kilpikonna oli saanut uuden elämän omistajansa ja kekseliään jalkaproteesin ansiosta.