Kulkukoira esitti halvaantunutta – olikin nerokas juoni!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aasialaisessa turistikohteessa vierailleen matkailijan silmään osui sydäntäsärkevä näky. Kulkukoira eteni kadulla vaivalloisesti hinaten elottomia takajalkojaan perässään. Kovia kokeneen hännäheiluttajan kohtalo näytti murheelliselta ja näky sai turistin säälimään koiraparkaa.

Ovelalla tempullaan koira oli jälleen onnistunut huijaamaan hyväsydämisiä matkailijoita. Koira oli nimittäin opetellut erikoisen keinon kerjätä herkkuja. Koiran takaraajahalvausta muistuttava temppu on kerrassaan uskomaton, sillä kuka voisi olla lopumatta herkuistaan karvakuonon kerjätessä.

Kulkukoiran nerokkaan tempun paljastuminen on kuvattu videolle. On selvää, että koira ei ole oppinut temppua itsekseen, vaan joku on opettanut sen sille. Erikoisen tempun ansiosta koira saa varmasti usein haluamiaan herkkuja. Vaikka on julmaa pilailla vammautumisen kustannuksella on turisteille varmasti helpostus nähdä, että koira ei ollutkaan halvaantunut, se olikin vain ovela huijari.