Tavallista nolompi some-huijaus rannalla: ”Tapasimme Grindrin kautta!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Break-kanava julkaisi kuvaamansa hauskan pilan YouTube-sivustollaan. Mies yllätti kaveriporukassa kulkevan miehen esittämällä, että he tuntevat toisensa ja ovat kirjoitelleet intiimejä viestejä jo kuukausien ajan Grindr-sivustolla.

Kaksi naista kävi flirttailun avulla kaivelemassa Spring Break -lomaa viettäviltä miehiltä tietoa heidän elämästään. Naiset antoivat tiedot eteenpäin miehelle, joka juksasi heitä esittämällä, että tuntee heidät Grindr-sivuston kautta. Gaybriel-nimeä käyttävä mies lähestyy pahaa aavistamattomia lomalaisia rannalla ja nolaa heidät kavereidensa nähden.

Gaybriel kutsuu miehiä nimeltä, mikä saa heidät jo säikähtämään. Gaybriel tietää monia faktoja miehistä, koska naiset olivat kaivelleet tiedot esiin aiemmin. Hän esittää tuntevansa miehet hyvinkin ja kertoo kaikkien kuullen, miten he ovat vaihdelleet palvelun kautta jopa kuvia heidän peräaukoistaan. Osalla miehistä jekkuun löytyy enemmän huumorintajua kuin toisilla.