Nainen tekee satumaisia silmämeikkejä – maalaukset kuin taulusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Internet on pullollaan erilaisia sivustoja, joista inspiraatiota voidaan hakea vaikkapa pukeutumiseen, sisustamiseen ja juhlien koristeluihin. Erilaiset meikkitutoriaalit ovat myös todella suosittuja. Meikkivinkkejä ja kauniita inspiroivia kuvia haetaan monesti Pinterestin ja Instagramin kautta.

Tal Peleg tekee kauniita ja sadunomaisia silmämeikkejä ja maalauksia kasvoihin. Pelegin Instagram-sivusto on pullollaan kuvia, joissa taiteelliset silmämeikit tulevat kauniisti esille. Silmiin maalatut kuvat juhlivat väriloistollaan ja jokainen maalaus on todella taidokkaasti tehty.

Harva pystyy ottamaan Pelegin töistä inspiraatiota ihan jokapäiväiseen arkimeikkiinsä, mutta kuvat vievät hetkellisesti katsojan muihin maailmoihin. Halloweenin ja muidenkin naamiaisten lähestyessä tämän naisen Instagram-sivusto kannattaa pitää mielessä.

Hello there!

Kuva, jonka Tal Peleg (@tal_peleg) julkaisi

"The moon is friend for the lonesome to talk to" ~Sandburg

Kuva, jonka Tal Peleg (@tal_peleg) julkaisi

"After all, tomorrow is another day" Gone with the wind

Kuva, jonka Tal Peleg (@tal_peleg) julkaisi

The princess and the frog

Kuva, jonka Tal Peleg (@tal_peleg) julkaisi

Peacock

Kuva, jonka Tal Peleg (@tal_peleg) julkaisi

Do you remember the days when everything wasn't so complicated?

Kuva, jonka Tal Peleg (@tal_peleg) julkaisi