13-vuotias varasti isoisältään 25 000 dollaria – jakoi luokkakavereilleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yläasteikäinen jakoi koulussa luokkakavereilleen sadan dollarin seteleitä varastettuaan isoisänsä säästöt tyhjäksi. Poika aiheutti isoisälleen suuret vahingot, vaikka tuskin edes ymmärsi tekemänsä rikoksensa vakavuutta.

13-vuotias nimeltä mainitsematon poika oli löytänyt isoisänsä säästöt ja vienyt sieltä isot summat rahaa käteisenä. 83-vuotiaalta isoisältä oli hävinnyt 25.000 dollaria, joita poika jakeli iloisesti koulussa luokkatovereilleen.

Ylikonstaapeli Brett McNab kommentoi Metro-lehden mukaan tapausta todella epätavalliseksi. McNab ei ole nähnyt koko uransa aikana mitään tällaista ja epäiltynä onkin myös useita aikuisia. Aikuisten osallisuutta varkauteen pidetään todennäköisenä, sillä pojalta ei ollut löytynyt kaikkia rahoja ja hänen motiivinsa rahojen ottamiseen olivat olleet epäselvät.