Hollywoodin unelmapari erosi – rohkea lavaesiintyminen oli liikaa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Ariana Grande nousi taannoin otsikoihin, kun hänet ja Justin Bieber nähtiin erittäin läheisissä väleissä esiintymislavalla. Vaikka kyseessä oli todennäköisesti vain osa lavaesiintymistä, suuttui Arianan poikaystävä Big Sean tapauksesta Twitterissä.

Nyt Ariana Granden ja Big Seanin uutisoidaan eronneen. E! News -sivuston mukaan kaksikko julkaisi asiasta tiedotteen maanantaina. Tiedotteen mukaan Ariana ja Sean pysyttelevät erosta huolimatta läheisinä ystävinä.

Twitter
Twitter

Big Sean nousi vain paria päivää ennen eroa uutisiin kirjoitettuaan Instagram-kuvaan ”I give her that D… #Detroit”. D-kirjainta käytetään amerikkalaisessa nykyslangissa usein penistä tarkoittavan dick-sanan lyhenteenä. Ariana Granden isä kommentoi kuvaan toivovansa D-kirjaimen tarkoittavan tässä tapauksessa kuitenkin Detroitin kaupunkia.