Homoparit paljastivat kameralle: ”Näin heterot tungettelevat”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Netissä on äskettäin julkaistu haastatteluvideo, jossa mies- ja naisparit kertoivat asiattomista ja tungettelevista kysymyksistä, joita heiltä usein kysytään. Yksi kysymys nousi heti suureksi puheenaiheeksi, sillä lähes jokaiselta pariskunnalta oli kysytty asiaa.

Useiten kysytty kysymys kuului: ”Kumpi teidän parisuhteessanne on nainen ja kumpi mies?”. Homoparien mielestä kysymys on ajattelematon, sillä heidän parisuhteessaan osapuolet ovat samaa sukupuolta. Monen mielestä on vanhanaikaista ja heteromaista ajatella, että suhteessa on oltava molemmat sukupuoliroolit.

Parit ovat tottuneet myös siihen, että heidän seksielämästään udellaan asioita, jotka eivät muille kuulu. Lesbopariskunnat olivat sitä mieltä, että on loukkaavaa ajatella, että toinen osapuolista olisi automaattisesti suhteen mies. Videolle on onnistuttu keräämään monipuolisesti vastauksia kysymyksiin, joita heterot kysyvät. Oletko sinä syyllistynyt näihin?