Isä vei tyttärensä puistoon keinumaan – teki mahtavan tempun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aikuisia näkee monesti lastensa kanssa puistossa. Yleensä vanhemmat istuskelevat leikkipuiston reunoilla olevilla penkeillä, mutta eräs isä halusi osallistua tyttärensä leikkeihin ja meni antamaan tytölle keinussa vauhtia.

YouTubeen on ladattu hauska video, jossa isä suorittaa vauhdikkaan tempun. Videolla isä seisoo tyttärensä takana ja antaa hänelle vauhtia. Kun tyttö keinuu miehestä poispäin, mies livahtaa nopeasti keinun alle makaamaan.

Isä ehtii keinun alle makuulle juuri ennen kuin tyttö keinuu takaisin. Mies odottaa hetken, että hän pääsee keinun alta pois. Hän ajoittaa ylösnousun juuri oikeaan kohtaan ja pääsee juuri ja juuri keinun alta pois tuuletusten kera. Paljonkaan ei olisi tarvinnut mennä ajallisesti pieleen, kun tämä video olisi julkaistu sen tragikoomisuuden vuoksi.