Kettu kohtasi metsästäjän – yritti riisua aseista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä metsissä kävelevät ihmiset ja metsästäjät kokevat erikoisia kohtaamisia luonnossa elävien eläinten kanssa. Jotkut eläimet ovat uteliaita ja uskaltavat tulla ihmisten luo ruoan toivossa, ja osa tulee paikalle vahingossa vain hieman huonona hetkenä, mikä saattaa päätyä niiden turmioksi.

YouTubeen on julkaistu video, jossa kettu kohtasi metsästäjän. Ketun olisi ollut luultavasti turvallisempaa pysytellä etäällä ja juosta pakoon, mutta sen sijaan se tuli metsästäjän luo. Kettu tuli miehen eteen ja yllätti miehen seuraavalla liikkeellään. Kettu yritti kurkotella miehen kivääriä.

Metsästäjä oli ilmeisesti levähtämässä, koska hän seisoskeli maahan nojaavan kiväärinsä vieressä. Kettu kurkotteli ja yritti vetää kivääriä mieheltä pois aseen kantohihnastia repien. Metsästäjä vain nauroi sille ja ihmetteli varmasti, että mitä ihmettä kettu aseella tekisi. Ehkä kettu halusi näyttää, että mies ei tarvitse kivääriään metsässä.