Mies liiskasi hämähäkin – olikin karmaiseva virhe!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialaisen perheen rauhallinen arki sai yllättävän käänteen, kun perheenjäsenet pelästyivät lattialla juoksentelevaa juoksuhämähäkkiä. Harjan varteen tarttunut mies päätti hankkiutua hämähäkistä eroon liiskaamalla sen lattiaa vasten.

Miehen kuvaamasta videosta paljastui kauhistuttava näky. Mies osui harjalla hämähäkkiin ja liiskasi sen. Kun mies nosti harjan hämähäkin päältä, alkoi lattialla vilistä valtava määrä pieniä hämähäkkejä.

Hämähäkin tuhoaminen oli kostautunut ja sen seurauksena lattialla juoksi satoja pieniä hämähäkkejä. Tilanteesta hämmentynyt mies yritti lakaista pieniä vipeltäjiä kasaan onnistumatta siinä. Perheen kodissa tulee todennäköisesti vilinää riittämään, sillä muutamassa viikossa sadat pienet hämähäkit kasvavat täysikasvuisen mittoihin. Ehkä seuraavalla kerralla hämähäkki kannattaa suosiolla saattaa ulos talosta ilman sen liiskaamista.