Nainen etsi biologista äitiään – löytyi uskomattoman läheltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ohion Youngstownista kotoisin oleva 38-vuotias La-Sonya Mitchell etsi äitiään. Nainen sai lopulta selville, että hänen äitinsä on työskennellyt neljä vuotta samassa yrityksessä La-Sonyan kanssa, mutta vain eri osastolla. Äidin ja tyttären jälleennäkeminen oli koskettava.

Kun La-Sonya sai syntymätodistuksensa käsiinsä, hän pääsi näkemään äitinsä nimen ensimmäistä kertaa. Nimi Francine kuulosti heti tutulta ja nainen muisti, että hänen työpaikallaan työskentelee sen niminen nainen. La-Sonya sai Facebookin kautta Francinen yhteystiedot selville ja pääsi vihdoin puhumaan äidilleen.

Metro-lehden mukaan Francine odotti La-Sonyaa ollessaan vain 14-vuotias ja sai hänet asuessaan tyttöjenkodissa. Vauva otettiin äidiltä pois ennen kuin hän pääsi nimeämään tyttöä, minkä vuoksi Francine ei osannut enää löytää La-Sonyaa eikä tiennyt, miten häntä voisi etsiä. Äiti kertoi ajatelleensa tytärtä jatkuvasti, ja naiset olivat onnellisia löytäessään toisensa. Samalla La-Sonya sai kuulla, että hänellä on kolme siskoa, joista yksi työskentelee myös samassa yrityksessä.