Taylor Swiftin äidin koskettava puhe tyttärelleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swift kertoi hetki sitten sosiaalisessa mediassa, että hänen 57-vuotias äiti Andrea taistelee parhaillaan syöpää vastaan ja joutuu käymään rankoissa hoidossa. Sairaudesta huolimatta Andrea nähtiin Academy of Country Music Awards -gaalassa, jossa hän piti koskettavan puheen.

Andrea kutsuttiin lavalle jakamaan tyttärelleen Milestone Award -palkinto. Swiftin äiti piti tyttärestään koskettavan puheen ja kertoi, miten tytär on jo pienestä pitäen rakastanut laulujen kirjoittamista ottaen inspiraatiota aina milloin mistäkin.

Andrea kertoi, miten hän aikoinaan riiteli tyttärensä kanssa eräästä pojasta, jonka tapailua äiti ei hyväksynyt. Taylor oli lukittautunut huoneeseensa ja kun hän oli viimein tullut huoneesta ulos, hän oli kirjoittanut ensimmäisen Love Story -nimisen hittikappaleensa.