Lontoon pankkimurrosta mykistävä valokuva – elokuvat jäivät toiseksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-elokuvissa on kautta aikojen nähty toinen toistaan uskomattomampia pankkiryöstöjä ja -murtoja, joissa mahdottomana pidettyihin pankkiholveihin on päästy mitä erikoisimmilla tavoilla. Nyt poliisi on julkaissut ensimmäiset valokuvat Lontoossa äskettäin tapahtuneesta historiallisen suuresta pankkimurrosta.

Lontoon poliisi
Lontoon poliisi
Lontoon poliisi
Lontoon poliisi

Tapauksesta julkaistu valokuva vetää kenet tahansa hiljaiseksi, sillä tähän mennessä yksikään elokuva ei ole esitellyt näin massiivista seinän porausta. Pankkiholvin ympärillä oli nimittäin useiden metrien verran teräsvahvistettua betonia, mutta se ei rikollisia pidätellyt. Kuvasta selviää miten valtavat kolme reikää seinään porattiin kenenkään tietämättä.

Hatton Gardenissa sijaitsevaan pankkiin murtauduttiin elokuvatyyliin seinän läpi porautumalla pääsiäisen aikaan. Juhlapyhät pitivät pankin suljettuna päiväkausia, joten rikolliset ehtivät puuhastella tallelokeroiden kanssa päiväkausia ja kuljettaa saaliinsa ulos talosta roskiksissa. Rikolliset ovat vielä tavoittamatta.