Isoveli helli pikkuvauvaa – sai karun yllätyksen suoraan suuhunsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten vauvojen hoitaminen on kokopäivätyötä. Kaikki eteentulevat asiat eivät välttämättä olekaan niin suloisia, kuten jatkuva maidon oksentaminen tai vaipan vaihtaminen isomman asian sattuessa. Eräs isoveli sai kokea tämän kantapään kautta.

Josh Fairbanks on ladannut YouTube-kanavalleen videon, jossa ylpeä isoveli Logan viihdyttää pientä sisarustaan. Logan nostelee vauvaa pään päälleen, tekee hänelle suloisia ilmeitä ja hymyilee. Isoveli näyttäisi olevan täysin pienen vauvan lumoissa eikä voinut aavistaakaan, mitä seuraavaksi tulisi tapahtumaan.

Kun Logan on nostanut pientä vauvaa muutaman kerran ylöspäin, se oksentaa hiljattain nauttimansa aterian suoraan isovelin kasvoille. Osa oksennuksesta menee myös pojan suuhun, mikä saattaa saada katsojankin melko huonovointiseksi. Seuraavaa akrobatiakertaa ajatellen poika muistaa varmasti varautua pitämällä suunsa kiinni.