Karavaanari sai ajokortin arpajaisista? Järjetön kolari videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Autonkuljettajan kojelautakameraan on taltioitunut hämmentävä tilanne. Pakettiauton vierellä kulkeva karavaanari yritti vaihtaa kaistaa, vaikka sille oli mahdoton tehdä tilaa ruuhkaisella tiellä. Karavaanari oli tajunnut olevansa väärällä kaistalla ja yritti viime hetkellä epätoivoista keinoa.

Pakettiauton kuljettaja oli aivan äimänä, sillä karavaanari tunki väkisin samalle kaistalle sen kanssa ja lopulta autot kolaroivat tien jakautuessa. Karavaanarin auto oli poikittain tiellä pakettiauton edessä ja pelti rytisi.

Erikoisen tilanteesta tekee se, että karavaanari ei selvästikään ollut pahoillaan aiheuttamastaan kolarista vaan huitoi vihaisesti pakettiautonkuljettajalle. Karavaanarin röyhkeydellä ei ollut selvästikään rajoja ja pakettiautonkuljettajalla kiehahti. Onneksi tilanne tallentui videolle, sillä on todennäköistä, että tämä törttöilijä olisi yrittänyt vierittää syyn pakettiautoilijan niskoille.