Lindsay Lohanilta arabiankielinen viesti Instagramiin – eeppinen virhe tekstissä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Lindsay Lohan julkaisi äskettäin Instagramissa faneille tarkoitetun kuvan, jossa arabiksi kirjoitettu viesti oli käännetty englanniksi. Ilmeisesti joku oli tehnyt Lindsaylle kepposen, sillä viestin käännös ei ollut kuvassa oikein.

Lindsayn julkaisemassa kuvassa luki englanniksi käännös: ”Olet kaunis”. Arabinkieliset kuitenkin pian huomasivat, että kuvassa oli virhe, sillä arabiksi kirjoitetussa tekstissä luki: ”Olet aasi”.

Lohan luuli julkaisseen kannustavan viestin faneilleen, mutta todellisuus olikin jotain aivan muuta. Lindsayn fanit saivat hyvät naurut tähtösen kuvasta, sillä moka oli huvittavan räikeä. Huomattuaan virheensä Lohan poisti kuvan sosiaalisesta mediasta. Kömmähdys oli kuitenkin jo noteerattu fanien kesken ja tähtösen julkaisemaa kuvaa on jaettu netissä huvittavin tuloksin.